Les festes de la Cinta 2018 ja tenen cartell, amb la cucafera de protagonista

08 agosto 2018 08:34 | Actualizado a 08 agosto 2018 08:40
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Les festes de la Cinta de Tortosa ja tenen cartell. L’autor de la imatge és Ignasi Barrera (Saeta Comunicació), qui ha explicat que és un cartell on la protagonista és la cucafera, la closca de la qual esdevé una pinya oberta. Pel fons s’ha utilitzat el confeti de colors que dóna llum a la imatge de les festes.

La Cinta començarà el 30 d’agost i s’allargarà fins dilluns 3 de setembre, amb l’avançada del pregó i proclamació de la Reina i Reina infantil, com és habitual, una setmana abans, el dissabte 25 d’agost. L’alcaldessa, Meritxell Roigé,  ha recordat que el programa de festes, que es presentarà en els pròxims dies, mantindrà els actes tradicionals i festius que es concentraran en els cinc dies i que hi haurà, com sempre, activitats per a públics de totes les edats. Roigé ha aprofitat per anunciar que el dia de l’Ofrena la bandera de la ciutat es lliurarà a l’Associació de Voluntaris de ‘la Caixa’ pel seu compromís social amb la ciutat, l’any en què CaixaBank celebra el seu centenari a Tortosa.

Per altra banda, la conferència de la Diada de l’11 de setembre anirà a càrrec de Rosa Cubeles, gerent de La 2 de Viladrich, en reconeixement a la tasca històrica que ha fet aquesta llibreria com a espai de dinamització cultural. 

Comentarios
Multimedia Diari