L'escola Carles III de la Ràpita estrena menjador després de 18 anys de reivindicacions

En l'obra s´hi han invertit 237.700 euros, finançats al 50 per cent per l'Ajuntament i el Departament d'Ensenyament

19 mayo 2017 16:43 | Actualizado a 19 mayo 2017 16:43
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L’escola Carles III_de Sant Carles de la Ràpita ha estrenat el nou menjador escolar, una obra llargament reivindicada que ha precisat d’una inversió de 237.700 euros, finançats per l’Ajuntament i el departament d’Ensenyament al 50 per cent. De fet, feia 18 anys que els pares i mares i també l’equip directiu del centre reclamaven aquesta construcció, tal i com ha recordat l’alcalde de Sant Carles de la Ràpita, Josep Caparrós, en la inauguració de l’obra, que ha anat a càrrec aquest dilluns de la consellera d’Ensenyament, Meritxell Ruiz. En els propers dies es posarà en marxa el nou menjador, que donarà servei a un centenar d’alumnes del centre, format per un total de 633 escolars matriculats a educació infantil i primària i una plantilla de 41 docents.

L’actuació implica el trasllat del servei de menjador, que fins ara es prestava en una sala polivalent, al nou edifici ubicat a la banda de l’avinguda Doctor Torné, en un espai més proper a la zona de cicle infantil. Es tracta d’un edifici aïllat, al pati interior del recinte escolar, format per una sola planta que es destina a cuina i menjador per al col·legi. Des del pati de P3, mitjançant una escala ja existent que s’ha reformar, hi ha l’accés al menjador per mig d’un porxo cobert. Al fons s’hi habilita la cuina i els serveis. També hi ha una zona d’emmagatzematge.

«Estem de doble celebració», ha assegurat la directora del centre, Victòria Bòria, mostrant la seua satisfacció per l’obra inaugurada. Bòria ha fet referència al fet que al gener de l’any 1932 es va inaugurar l’escola , per tant «ara el centre compleix 85 anys», i també perquè «portem 18 anys esperant el dia d’avui, amb la inauguració d’aquest menjador».

La consellera Meritxell Ruiz ha destacat la col·laboració entre l’Ajuntament i el seu departament per tal de poder dur endavant l’obra, en un complex educatiu que es va construir durant la República. «Les construccions són importants però el que és més important és el que es fa dins de les escoles», ha afirmat Ruiz.

 

Comentarios
Multimedia Diari