Más de Ebre

L’operador de xàrters nàutics més gran d’Europa promou rutes pels ports ebrencs

El territori, declarat Reserva de la Biosfera, es posiciona com a lloc estratègic entre Barcelona, les Illes Balears i les illes Columbretes

Diari de Tarragona

Whatsapp
Amarradors nàutics a la Ràpita. Foto: Joan Revillas

Amarradors nàutics a la Ràpita. Foto: Joan Revillas

La ‘marca’ Delta Ebre Port treballa per posicionar la destinació Terres de l’Ebre i els ports ebrencs i captar viatgers de xàrter nàutic i dinamitzar el teixit econòmic local, els comerços, els restaurants, les visites turístiques i les activitats nàutiques i d’oci. Així, s’ha dissenyat un Pla d’accions per potenciar l’arribada de turisme de proximitat que pot fer una activitat nàutica a l’aire lliure, en un entorn únic que és la Reserva de la Biosfera de les Terres de l’Ebre i amb totes les mesures de protecció i seguretat. 
Una de les accions s’ha fet amb Nautal, l’operador de xàrters més important d’Europa, que a través de la seva plataforma ha fet de prescriptor de la destinació Terres de l’Ebre i l’activitat de xàrters als ports ebrencs.
El port de Sant Carles de la lidera l’activitat nàutica a la costa de Tarragona i l’Ebre amb 1.822 amarradors esportius. La magnitud de les instal·lacions esportives en relació amb altres instal·lacions de la zona i la seva situació geogràfica, a la badia dels Alfacs, permet la navegació i la pràctica d’esports nàutics tot l’any. La proximitat amb les Illes Balears i els ports de Castelló, fan que la Ràpita i les Terres de l’Ebre se situïn com un punt estratègic i un destí per als xàrters nàutics.
Des d’aquesta setmana, Nautal promou a la seva plataforma la destinació Terres de l’Ebre, així com els ports ebrencs on poden amarrar els vaixells de lloguer en les rutes nàutiques que es poden fer pel territori. 
Aquesta acció ha implicat la gravació d’un vídeo dels itineraris nàutics i tota classe d’activitats nàutiques i turístiques que es poden fer viatjant pel territori, que juntament amb la informació es publica al blog de la plataforma i al seu butlletí o newsletter. A més, l’audiovisual es difon a les xarxes socials i a la seva plataforma.
L’empresa Nautal té un gran portal de reserves de vaixells de lloguer en línia i disposa arreu del món d’una àmplia flota de llanxes, velers, catamarans i iots. A partir de la recerca per filtres es dona la possibilitat als viatgers de trobar aquella embarcació que s’adapti a les seves necessitats i les millors destinacions turístiques on gaudir-ne.
El port rapitenc s’ha situat com a port base de les dues rutes de nàutiques d’embarcacions de lloguer que es promocionen. L’itinerari nord transcorre pels ports de l’Ampolla, l’Ametlla de Mar i Calafat, mentre que l’itinerari sud passa pel port de les Cases d’Alcanar, els ports del nord de la província de Castelló (Vinaròs, Benicarló i Peníscola) fins a les illes Columbretes.
Delta Ebre Port és una iniciativa en la que participen Ports de la Generalitat, el Patronat de Turisme de la Diputació i l’Ajuntament de la Ràpita, entre altres administracions. 

Comentarios

Lea También