L'oposició de Tortosa denuncia la degradació del Passeig de Ribera

PSC i Movem Tortosa reivindiquen la reparació urgent d´elements d'esbarjo del parc i de les baranes d´accés al riu

19 mayo 2017 19:28 | Actualizado a 21 mayo 2017 17:13
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El grup municipal del PSC va defensar ahir al ple de Tortosa una moció de denúncia de l’estat de degradació del Passeig de Ribera, un parc fluvial situat entre el Club de Rem i el pont del Bimil·lenari amb zona de passeig, d’esbarjo, de jocs infantils i d’activitat física.

Els socialistes defensen que el parc, freqüentat per tot tipus de públic, presenta «importants mancances de manteniment i mostres de degradació i deixadesa, així com brutícia i mal estat de conservació d’alguns elements». El PSC subratlla el mal estat de baranes de fusta que protegeixen les passarel·les que s’endinsen cap al riu, «presentant i evidenciant manca de protecció, forats i desgast del terra, brutícia i excrements, donant lloc a una situació de veritable perill i risc per a les persones».

A la seva moció, doncs, demanaven el tancament de les zones que puguin presentar un perill per als ciutadans, la reparació urgent dels elements en mal estat i la reconstrucció dels embarcadors malmesos per les riuades en aquest tram. La moció va rebre el vot favorable de Movem Tortosa i el PP i el rebuig d’ERC i CiU, signants d’un pacte de govern.

El portaveu republicà, Josep Monclús, va argüir que si hi ha perill real per al ciutadà, el PSC ho ha de comunicar de manera urgent a l’Ajuntament i no esperar a una moció. També recordà que la reparació dels elements malmesos està previst en el Pla d’Acció Municipal. Roigé (CiU) incidí en el fet que el mal estat d’alguns elements denunciats ja s’han arranjat.

Comentarios
Multimedia Diari