L'últim temporal arrossega moltes algues a la platja de l'Arquitecte de l'Ampolla

L'Ajuntament retirarà la vegetació en els pròxims dies

19 mayo 2017 16:21 | Actualizado a 24 diciembre 2019 23:11
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L’últim temporal marítim amb fort onatge i mar de fons ha impactat de nou sobre la línia costanera de les Terres de l’Ebre, encara que de forma menys greu que en l’anterior episodi, quan a finals de gener es van produir importants destrosses en diversos municipis.

En aquesta ocasió, l’impacte més visible ha estat l’acumulació d’algues a platges del territori, per exemple a la platja de l’Arquitecte del nucli urbà de l’Ampolla.

L’alcalde del municipi turístic, Francesc Arasa, ha assenyalat que aquest tipus d’alga fa pudor i és necessari retirar-la de la platja. «Analitzarem l’impacte de l’últim temporal en el nostre litoral i actuarem en els pròxims dies», apunta. En la platja més popular del terme, la platja de l’Arenal, s’hi ha acumulat un tipus d’alga de color verd que no causa el mateix perjudici.

Segons dades del Servei Meteorològic de Catalunya, el temporal marítim ha produït onades de 2,4 metres a Tarragona (amb un pic màxim de 4,73 metres) i de 2,71 metres a Barcelona (amb un pic màxim de 6,15 metres). L’alerta va quedar desactivada dimarts a la tarda.

Comentarios
Multimedia Diari