Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

L'univers de la saga Star Wars envaeix el Mercat de Tortosa

Una desena de membres de l´associació ebrenca R2-T4 de fans de la saga Star Wars i de l'entitat StarProps de Barcelona van oferir dissabte al migdia una espectacular desfilada pel Mercat Municipal de Tortosa i, al vespre, per la Fira de Nadal al nucli antic.

A.Caralt

Whatsapp
La comitiva encapçalada per Darth Vader va sorprendre els compradors, ahir al mercat. Foto: A. CARALT

La comitiva encapçalada per Darth Vader va sorprendre els compradors, ahir al mercat. Foto: A. CARALT

Una desena de membres de l’associació ebrenca R2-T4 de fans de la saga Star Wars i de l'entitat StarProps de Barcelona van oferir dissabte al migdia una espectacular desfilada pel Mercat Municipal de Tortosa i, al vespre, per la Fira de Nadal al nucli antic.

Amb l’acompanyament de la mítica banda sonora del film ressonant per l’enorme mercat, la presència del mateix Darth Vader, soldats de l’Exèrcit Imperial i altres personatges cinematogràfics va aixecar la sorpresa dels compradors i l’eufòria de molts menuts.

L’associació va aprofitar l’interès creat al seu voltant per difondre els objectius de l’entitat sense ànim de lucre i anunciar la inauguració d’una exposició d’objectes de la saga el pròxim 16 de desembre, a les 19.30 h, a l’Espai Patronat de Tortosa.

Temas

  • EBRE

Comentarios

Lea También