L'univers de la saga Star Wars envaeix el Mercat de Tortosa

Una desena de membres de l´associació ebrenca R2-T4 de fans de la saga Star Wars i de l'entitat StarProps de Barcelona van oferir dissabte al migdia una espectacular desfilada pel Mercat Municipal de Tortosa i, al vespre, per la Fira de Nadal al nucli antic.

19 mayo 2017 17:09 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:55
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Una desena de membres de l’associació ebrenca R2-T4 de fans de la saga Star Wars i de l'entitat StarProps de Barcelona van oferir dissabte al migdia una espectacular desfilada pel Mercat Municipal de Tortosa i, al vespre, per la Fira de Nadal al nucli antic.

Amb l’acompanyament de la mítica banda sonora del film ressonant per l’enorme mercat, la presència del mateix Darth Vader, soldats de l’Exèrcit Imperial i altres personatges cinematogràfics va aixecar la sorpresa dels compradors i l’eufòria de molts menuts.

L’associació va aprofitar l’interès creat al seu voltant per difondre els objectius de l’entitat sense ànim de lucre i anunciar la inauguració d’una exposició d’objectes de la saga el pròxim 16 de desembre, a les 19.30 h, a l’Espai Patronat de Tortosa.

Comentarios
Multimedia Diari