Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Manel Ferré reivindica la seva innocència i confia que la causa de les dietes duplicades serà arxivada

L'exalcalde d'Amposta podria ser jutjat a l'Audiència de Tarragona per suposada malversació després que s'hagi iniciat el procediment de judici amb jurat popular

ACN

Whatsapp
En primer terme, Manel Ferré a l'entrada als jutjats d'Amposta. Foto: Joan Revillas

En primer terme, Manel Ferré a l'entrada als jutjats d'Amposta. Foto: Joan Revillas

L’exalcalde d’Amposta, Manel Ferré, ha emès un comunicat reiterant la seva innocència en el cas dels prop de 24.000 euros en dietes duplicades que va cobrar de l’Ajuntament, el Consorci Social i de Salut de Catalunya (CSC) així com d’altres entitats i organismes públics dels quals formava part. Ferré, investigat per suposada malversació durant gairebé els últims tres anys, ha estat citat el pròxim dia 30 de juliol al jutjat número 2 d’Amposta, juntament amb Fiscalia i l’Ajuntament –l’única acusació personada- a una vista que ha de servir per decidir l’obertura definitiva del judici oral. 

La setmana passada, la titular d’aquest jutjat va decidir obrir el procediment de judici per tribunal jurat. Una decisió que situa l’exalcalde, encara amb la condició d’investigat, molt a prop de la banqueta dels acusats, que seria davant d’un jurat popular a l’Audiència de Tarragona.  Malgrat això, Ferré confia que l’exposició dels seus arguments de defensa en la compareixença del pròxim dia 30 de juliol –en la qual la jutgessa escoltarà totes les parts- serveixi per arxivar el cas, que encara es troba formalment en fase d’instrucció, segons addueix. L’exalcalde també podria evitar el judici si, finalment, arriba a un acord amb el consistori i Fiscalia.

«Reitero la meva absoluta innocència i el convenciment que no he percebut cap quantitat que no em correspongués d’acord amb la llei», ha declarat. Assegura, a més, haver acreditat que «lluny d’haver actuat amb opacitat, existia una total concreció i transparència respecte les despeses reclamades i la seva justificació». «Totes elles van ser autoritzades per la interventora municipal, sense que en cap cas es plantegés l’objecció», apunta.

Ferré també ha subratllat que el cas es va obrir arran de la denúncia del regidor de Plataforma per Catalunya a Amposta, «que ja ha presentat quatre denúncies contra mi i, a l’espera que es resolgui la causa a la que s’està fent referència, totes han estat arxivades».

Temas

Comentarios

Lea También