Més de 40 establiments participen en la Ruta del Tast de la Ràpita

L’esdeveniment celebra aquest mes la seva desena edició i es distribuirà en dos caps de setmana, del 7 al 10 i del 14 al 17 de juny

01 junio 2018 08:49 | Actualizado a 02 junio 2018 11:33
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Ruta del Tast de la Ràpita arriba a la seva desena edició amb una gran varietat de degustacions diferents, entre tapes salades, dolces i còctels. Es tracta d’un dels esdeveniments que més actors mobilitza del municipi, en aquesta ocasió més de 40 establiments, convertint-se en tot un reclam tant per a la gent de la Ràpita com per a la resta d’ebrencs, i en «una suma d’esforços que aconsegueixen dinamitzar la Ràpita», apuntava l’alcalde del municipi, Josep Caparrós. 

Un esdeveniment gastronòmic que s’allargarà durant dos caps de setmana de juny, distribuint-se de dijous a diumenge, del 7 al 10; i del 14 al 17 de juny; amb 11 còctels diferents, 7 establiments que oferiran les seves delícies més dolces i 25 tapes variades elaborades expressament per a la ruta.

Un cap de setmana complet
A banda, des de l’Estació Nàutica s’han preparat una sèrie de paquets que combinen diferents activitats que es poden practicar a la Ràpita, amb la ruta de la tapa, per aconseguir així un cap de setmana complet.

Des de l’organització es destaca la programació, ja que permet que tothom pugui gaudir durant el dia de totes les ofertes preparades. Des de les sis de la tarda fins a les vuit del vespre es podran degustar els tastos dolços. Ja a partir de les set de la tarda i fins a les deu i mitja de la nit, s’obrirà el torn de les tapes salades, que inclouen també una beguda. I a partir de les onze de la nit i fins a la una de la matinada, serà el torn dels còctels. El preu de les tapes serà de 3 euros en tots els establiments, i el dels còctels de 4 euros.

Un any més es realitzarà un sorteig entre totes aquelles persones que participen en la ruta i votin la millor tapa 2018, a través de les butlletes que se’ls repartirà aquests dies. 

D’altra banda, es segueix també amb el concurs d’Instagram, al qual es pot participar compartint imatges de l’esdeveniment amb l’etiqueta #rutadeltast2018.

Comentarios
Multimedia Diari