Més de 62.000 turistes ja han nedat entre tonyines amb el Tuna Tour de l'Ametlla de Mar

El grup Balfegó posa en marxa la sisena temporada del Tuna Tour, que, a més del bany, inclou una degustació de tonyina roja 

26 marzo 2018 08:46 | Actualizado a 26 marzo 2018 08:57
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El Grup Balfegó, empresa especialitzada en la pesca, aqüicultura i comerç de la tonyina roja, posa en marxa la sisena temporada del Tuna Tour: un bany a alta mar amb centenars de tonyines roges de més de dos metres de longitud i 200 quilograms de pes, a les seves piscines d’aqüicultura situades a dues milles i mitja de la costa, a l’Ametlla de Mar. 

L’empresa, que porta oferint aquesta iniciativa de turisme sostenible des de l’any 2012, aspira aquesta temporada a arribar als 20.000 visitants. Se sumaran als 62.700 viatgers de múltiples nacionalitats –un alt percentatge provinents de França i Rússia– que han viscut ja l’aventura Tuna Tour en els seus cinc anys de vida. 

«Iniciem la temporada el dia 30 de març amb l’objectiu d’arribar als 20.000 viatgers. Són 20.000 noves oportunitats per continuar potenciant l’atractiu de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre com a destinació d’oci, i de mostrar el món de la tonyina roja: la història, pesca, cura, recerca i valor gastronòmic d’aquesta espècie», assenyala Juan Serrano, director general del Grup Balfegó. 

L’oferta d’activitats es va completar el 2013 amb el Tuna Tour Diving, la seva versió de busseig entre tonyines amb ampolla. Aquest tour, que admet un màxim de 10 bussejadors, es realitza amb un instructor. 

Promoció
Abans d’iniciar aquesta nova etapa i amb la finalitat de celebrar l’èxit aconseguit fins ara, el Tuna Tour treu a la venda 7.000 places amb el 50% de descompte que es podran utilitzar al llarg de tota la temporada (www.tuna-tour.com).

L’experiència inclou viatge en catamarà de 18 metres d’eslora amb capacitat per 70 passatgers, projecció d’audiovisuals en cinc idiomes, bany i degustació de delicatessen de tonyina roja Balfegó. Les degustacions de sashimi servides fins avui arriben a les 47.025.

Comentarios
Multimedia Diari