Més d'un centenar de persones es concentren davant els jutjats d'Amposta per reclamar 'justícia' per Emma i Manel

Compareix davant del jutge l'home que va provocar la mort de dos joves a Amposta per saltar-se la prohibició de conduir

05 julio 2017 11:24 | Actualizado a 06 julio 2017 17:45
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Més d'un centenar de persones s'han concentrat aquest dimecres al matí davant els jutjats d'Amposta per reclamar 'justícia' per Emma i Manel. Aquest dimecres compareixia davant del jutge l'home que va provocar la mort dels dos joves a Amposta per saltar-se la prohibició de conduir i que circulava sota els efectes de la cocaïna.

Els dos joves esportistes Emma G. C., de 15 anys i veïna d’Amposta, i Manel C. F., de 18 i resident a Masdenverge, van perdre la vida el passat 22 de desembre quan circulaven amb una moto per la carretera N-340 i una furgoneta va envair el sentit contrari i els va envestir

El Jutjat d'Instrucció número 3 d'Amposta va deixar en llibertat provisional el 23 de desembre passat el conductor. No obstant, li va imposar l’obligació de comparèixer setmanalment al jutjat, a més de la retirada del passaport, la prohibició de sortir del país i la suspensió del permís de conduir. Però tot i això, l'home, un veí de Barcelona de 50 anys, va ser enxampat per la Guàrdia Civil fora de Catalunya, i els agents van comprovar que tenia una ordre judicial de suspensió del permís de conduir. Per aquest motiu ha comparegut aquest dimecres davant del jutge a Amposta.

La mort d'Emma i Manel va commocionar Amposta i aquest dimecres al matí s'han vist molts cartells reclamant justícia entre familiars, amics dels joves, companys i veïns. La causa està oberta per dos presumptes delictes d'homicidi per imprudència i un delicte contra la seguretat del trànsit, atès que l'home conduïa sota els efectes de les drogues.

 

Comentarios
Multimedia Diari