Milloraran el ferm de la carretera C-12 entre Tortosa i Aldover

El Departament de Territori ha licitat les obres per un import d'1,2 milions d'euros

06 julio 2017 16:17 | Actualizado a 06 julio 2017 16:29
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha licitat les obres de millora del ferm de la carretera C-12 (Eix de l’Ebre) entre Tortosa i Aldover, per un import d’1,2 milions d’euros. La previsió de la Generalitat és que els treballs comencin durant l’últim trimestre d’enguany i tinguin un termini d’execució de quatre mesos. 

L’actuació abasta un tram d’uns quatre quilòmetres de la C-12, entre la zona de Jesús, terme municipal de Tortosa, i la del Pla d’Illes, ja al terme d’Aldover; un tram viari força transitat i que compta amb un ferm malmès en algunes zones. 

Segons  les dades del Departament de Territori, per aquest tram hi circulen uns 7.300 vehicles diaris de mitjana, un deu per cent dels quals són pesants. 
Els treballs consistiran, principalment, en el reciclatge del ferm existent i l’estesa d’una nova cap d’aglomerat, amb tasques prèvies de reaparció als punts que presenti deformacions.

En el projecte també s’inclouen millores de seguretat viària. Aquest és el cas de l’habilitació d’un carril central de girs per accedir al camí municipal del Pla d’Illes, al punt quilomètric 23,2 de la via, al marge esquerre. Aprofitant aquest nou accés, es reordenaran els accessos d’aquest tram de la via.

La zona on es reforçarà la separació dels sentits de la circulació també és propera al Pla de les Illes i abasta una longitud de 400 metres. Es formarà una franja de 0,60 metres delimitada per línies continues i amb un zebrat interior.

Comentarios
Multimedia Diari