Más de Ebre

Ebre Donarà la 'pintura 136' al fons d´art de la Creu Roja

Miquel Paton inspira la gamma cromàtica de l'exposició #paper 2017

Diari de Tarragona

Whatsapp
Miquel Paton observant l'exposició 'Formes d´un anhel', que es pot visitar al Museu de Tortosa fins al 21 de maig.

Miquel Paton observant l'exposició 'Formes d´un anhel', que es pot visitar al Museu de Tortosa fins al 21 de maig. JOAN REVILLAS

L’obra ‘Pintura 136’ de Miquel Paton ha inspirat la gamma cromàtica de la quarta edició de la macroexposició col·lectiva de Barcelona #paper 2017.

Aquesta pintura forma part del seu darrer projecte creatiu ‘Formes d’un anhel’, que es pot veure al Museu de Tortosa fins al 21 de maig.

#paper 2017, a Barcelona, és una proposta en què els amants de l’art descobreixen una àmplia programació en les galeries més destacades, que tenen en el suport del #paper una seleccionada oferta d’exposicions col·lectives o monogràfiques i activitats en les principals institucions artístiques. Se celebra fins al 27 de maig i participaran 14 galeries d’art i centres culturals de la ciutat de Barcelona amb una selecció de més de 400 obres d’art.

Paton exposarà la ‘Pintura 136’ durant tot el mes de maig a l’aparador de la papereria Konema de Barcelona, a la Rambla de Catalunya, 43, i en finalitzar la donarà al Fons d’Art de la Creu Roja a Catalunya, entitat que ha agraït el gest de l’artista.

Miquel Paton també va inaugurar dissabte passat una exposició a l’hotel del segle XV La Torre del Visco, al Matarranya.

Comentarios

Lea También