Mor el conductor d'una furgoneta en un xoc frontal a la T-342 a Roquetes

Els Mossos investiguen les causes de l'accident. Amb aquesta víctima son 91 les persones que han perdut la vida a la carretera

29 octubre 2020 19:44 | Actualizado a 29 octubre 2020 19:54
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El Servei Català de Trànsit ha informat aquesta tarda de dijous d'un accident de trànsit amb una víctima mortal al punt quilomètric 3 de la T-342 a Roquetes (Baix Ebre). Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 18.36 h. Per causes que encara s'estan investigant, hi ha hagut una col·lisió frontal entre un turisme i una furgoneta.

A conseqüència de l’accident, ha mort el conductor i únic ocupant de la furgoneta. El conductor, i també únic ocupant del turisme, ha resultat ferit greu i ha estat traslladat a l'hospital Verge de la Cinta de Tortosa. Arran de la incidència s’han activat quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat, encarregats d'efectuar les tasques d’excarceració, i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). La via ha estat tallada en els dos sentits de la marxa.

Amb aquesta víctima, són 91 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

Comentarios
Multimedia Diari