Moren els dos ocupants d’un cotxe en passar-los-hi un camió per damunt

22 mayo 2017 17:51 | Actualizado a 10 agosto 2017 09:22
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Dues persones han mort aquest dilluns  en un greu accident de trànsit a la carretera TV-3405, al Delta de l’Ebre dins del terme d’Amposta.  El sinistre s'ha produït al punt quilomètric 9 de la via, a l’alçada del camí del cementiri de Sant Jaume d’Enveja, a les 8.30 del matí.  Per causes que s’estan investigant, un camió ha envaït el carril contrari de la via, ha xocat contra un turisme i li ha passat per sobre.

Les dues persones mortes són les ocupants del turisme, un Volvo amb matrícula de Bèlgica. Així, es tractaria d’una parella de nacionalitat belga es trobava pel Delta de l’Ebre. 

Per la seva banda, el conductor del camió ha resultat ferit de certa gravetat, amb diversos traumatismes.
L’home ha quedat  atrapat a l’interior del vehicle i després de ser excarcerat pels Bombers, ha pogut ser traslladat en un helicòpter del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa. 

Una comitiva judicial s'ha traslladat al lloc del sinistre per fer l’aixecament dels cadàvers, que han quedat atrapats dins del cotxe. I és que en passar per sobre, el camió ha segat completament la part superior del vehicle i ha esclafat tota la resta, que ha quedat a sobre de la via. Pel que fa al camió, va sortir de la carretera i va quedar bolcat en un arrossar. 

Les tasques per recuperar els cossos i retirar els vehicles implicats en aquest greu accident s'han allargat durant tot el matí. En les tasques d’emergència hi han participat fins a quatre   patrulles dels Mossos d’Esquadra, quatre  vehicles dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies i l’helicòpter medicalitzat del SEM.  Durant bona part del matí el trànsit ha estat afectat en aquest punt i els agents han senyalitzat pas alternatiu per als vehicles. Cap a la una del migdia s'ha pogut normalitzar la situació i reobrir completament la via, segons ha confirmat el Servei Català del Trànsit. 

Comentarios
Multimedia Diari