Neix EbreXperience, amb tota l’oferta d’oci i lleure

El portal difon tota l’activitat, experiències, aventures i paisatge de les Terres de l’Ebre, i arrenca amb un destacat contingut audiovisual

30 mayo 2020 09:50 | Actualizado a 30 mayo 2020 10:06
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Amb l’objectiu de donar visibilitat a la realitat de les Terres de l’Ebre, ha nascut el portal EbreXperience, que aplega en un sol espai totes les activitats relacionades amb l’oci i la cultura, els esports i l’aventura, la natura i la vida sana, l’allotjament i la gastronomia, els productes locals, el territori i el paisatge.

La iniciativa és fruit de l’aposta realitzada per Limícola Edicions que ha volgut situar sobre el mapa l’autenticitat d’una zona única, amb un patrimoni humà i idiosincràsia diferents, en uns moments complicats per la situació actual.

Així, a partir d’ara i fent un clic a www.ebrexperience.cat, s’accedeix a una oferta única que cap altre portal reuneix en un sol espai i de manera gratuïta per a totes les empreses ebrenques que hi donen a conèixer les seves activitats i productes. Els impulsors del projecte han tingut clar des del principi que aquest nou espai web ha de tenir cost zero per a les empreses i entitats que s’hi podran localitzar.

La idea final és posar a l’abast de l’usuari del portal EbreXperience una àmplia varietat d’experiències que fan de les Terres de l’Ebre l’epicentre de l’oci i l’aventura de Catalunya que es complementa amb una oferta gastronòmica de primer ordre, festes i tradicions, paisatges, un territori que ofereix mar i platja, muntanya i riu o la presència dels parcs naturals dels Ports i del Delta de l’Ebre.

Un dels plats forts del nou portal EbreXperience és la seva vesant audiovisual que es tradueix amb el canal eXp a través del qual es farà la descoberta de tot el territori ebrenc. El programa Caçadors de Gambusins, que presentarà el cantautor ebrenc Joan Rovira, revelarà les millors experiències d’aventura i paisatge per terra, mar i aire. L’oferta audiovisual es completarà amb les sèries Lo muixonòleg, la Bona Teca i De cara a Barraca. La interacció també serà possible a través de les xarxes socials i en aquest sentit hi ha premis i concursos que aviat es posaran en marxa.

Comentarios
Multimedia Diari