Nena Daconte actuarà a Tortosa amb l’acte solidari VaPerTuVidal

Serà el proper dissabte 9 de setembre al pavelló firal de tortosa

28 agosto 2017 17:22 | Actualizado a 28 agosto 2017 17:32
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Un any més, a finals d’estiu, té lloc a Tortosa la jornada Va Per Tu Vidal, un acte festiu i esportiu en record del jove estudiant i ciclista Vidal Fusté. Aquesta setena edició se celebrarà el proper dissabte 9 de setembre, al Pavelló Firal de Tortosa. Cada any, en record al jove tortosí, la jornada fomenta tres vessants: l’esportiva, la cultural i la solidària.

Durant la jornada, organitzada per l’Associació VaPerTuVidal (VXTV), tindran lloc un seguit d’activitats que començaran a les 16.00 hores amb una de les novetats d’aquesta edició: el VXTV Kids. Es tracta d’un espai dedicat al públic infantil i a les seues famílies amb tallers, jocs, rocòdrom, circuit infantil ciclista, castell inflable i també una xocolatada. 

La jornada per als petits també comptarà amb un espectacle d’anirmació fresc i molt divertit, a partir de les 18.30 hores, amb el grup XIULA.
A les 21.00 hores tindrà lloc l’actuació de Bipolar, un grup que emergeix dins el panorama musical català amb una proposta moderna i directa, apostant per un so que cavalca entre el pop i el rock més tradicional. 

Cap a les 22.30 hores, l’Associació VXTV té el plaer de presentar, per primera vegada a les Terres de l’Ebre, a Nena Daconte en concert. La cantant i compositora de ‘Tenía tanto que darte’ oferirà un concert íntim i en format acústic per poder gaudir plenament i d’ una manera propera de les seues cançons. 

Per acabar la festa, el grup de Tarragona Orquestra Frinkandó farà ballar els assistents amb versions pop de totes les èpoques. La tortosina Cristina Monllau n’és la cantant.

Durant tot el dia hi haurà servei de bar amb berenar, entrepans calents i begudes. Les entrades es poden adquirir a Adam Esports (Carrer de Teodor González, 5 Tortosa) o a  la pàgina web www.vapertuvidal.com


Recollida de bicicletes 

Com és habitual en totes les edicions, al llarg de tot el dia es recolliran bicicletes usades que seran reparades per l’Associació i distribuïdes entre col·legis i entitats que li puguen donar un bon servei complint amb la seua vessant  solidària. En aquest aspecte, l’Associació informa que  aquesta tardor s’entregaran 25 bicicletes al Col·legi La Mercè de Tortosa, entrant a formar part del projecte formatiu del centre dins el seu departament d’educació física.

Descens amb BTT a Mig Camí

El diumenge 10 de setembre tindrà lloc també el tradicional descens amb BTT a Mig Camí, als voltants de la Carretera de la Creu. A partir de les 10h del matí, començarà el popular descens BTT amb remuntadors, l’esport preferit de Vidal, on els riders tornaran a sorprendre amb les seues habilitats amb les bicis i es gaudirà de la bicicleta de muntanya, la natura i l’esport. Al voltant de les 12.30hores es farà una exhibició de salts al final del nou circuit a la carretera de la Creu i, cap a les 13 hores, hi haurà vermut  amb música per a tots els assistents.

Comentarios
Multimedia Diari