Más de Ebre

Nous agents de la Policia Local a Amposta i Deltebre

En el cas del municipi deltaic el cos s’incrementa per a la temporada d’estiu amb 11 nous policies i 2 agents cívics per vigilar els pàrquings

Diari de Tarragona

Whatsapp
A les platges de Deltebre s’usaran quads i bicicletes. FOTO: Ajuntament de Deltebre

A les platges de Deltebre s’usaran quads i bicicletes. FOTO: Ajuntament de Deltebre

amb l’arribada del mes de juliol, i la conseqüent temporada d’estiu, l’Ajuntament de Deltebre ha ampliat l’equip de la Policia Local per reforçar la seguretat al nucli de Riumar i al casc urbà de Deltebre, i el control a les platges de la Marquesa, de la Bassa de l’Arena i del Riumar. 
Per aquest motiu, el cos de la policia s’incrementarà en el transcurs de l’estiu amb 11 nous policies i 2 agents cívics.

Com a novetat, i a banda dels patrullatges en bicicleta que es venen efectuant en els darrers anys pel nucli de Riumar, aquest any també s’activaran patrullatges amb dos quads que l’Ajuntament de Deltebre ha incorporat per a la temporada d’estiu per així facilitar el control a les platges del municipi i als nous aparcaments que s’estan duent a terme. 

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha posat en valor el fet que mai a la història de Deltebre s’havien incorporat 11 nous agents de la Policia Local i 2 agents cívics per ampliar la cobertura i l’equip del cos de la Policia Local de Deltebre.

A hores d’ara ja s’han incorporat 8 dels 11 agents de la policia local, els altres 3, com també els dos agents cívics, s’incorporaran una vegada s’implementi el sistema de control als pàrquings de la Marquesa i Bassa de l’Arena. En total, el cos de la Policia Local ascendirà fins als 32 efectius.

A Amposta
També l’1 de juliol es van incorporar tres agents interins al cos de Policia Local d’Amposta. Es completava així la incorporació dels 5 agents (una es va incorporar el 8 de juny i l’altre el 24) que van passar les proves de selecció de les 6 places d’agents interins ofertades per l’Ajuntament. Una ha quedat deserta.

Actualment, el cos de Policia Local d’Amposta disposa de 38 membres en actiu amb la següent estructura: 1 inspector, un sotsinspector, 1 sergent, 7 caporals i 28 agents, segons ha informat l’Ajuntament.

Comentarios

Lea También