Nova ruta nàutica entre Barcelona i la Ràpita

L’Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita, Ports de la Generalitat i el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona promocionen la destinació a la Charter Expo de Viena

08 noviembre 2019 10:40 | Actualizado a 08 noviembre 2019 10:52
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els representants de les institucions que integren la marca Delta Ebre Port van presentar ahir l’oferta de l’activitat de xàrter nàutic al saló International Charter Expo (ICE) de Viena. La principal novetat és el nou itinerari que unirà Barcelona amb el Delta de l’Ebre i que oferirà l’empresa catalana de xàrters nàutics Be Charter. La ruta surt de del port de Barcelona fins el port del Sant Carles Marina de la Ràpita, passant pels ports de Torredembarra i l’Ampolla.

La nova ruta se suma a les dues existents entre els ports ebrencs i les Illes Balears. Actualment, hi ha dos itineraris en funcionament, la ruta nord, que surt de la Ràpita cap als ports de l’Ampolla, l’Ametlla de Mar i Calafat i, la ruta sud, que surt de la Ràpita i passa pels ports de les Cases d’Alcanar, passant per Vinaròs, Benicarló, Peníscola i las Fuentes, fins a les Illes Columbretes i les Illes Balears.

La fira International Charter Expo de Viena és el principal aparador professional del xàrter nàutic a Europa i un interessant punt de trobada d’operadors, agències de viatge, proveïdors i destinacions.

La promoció feta a Viena s’emmarca en el Pla d’accions 2019 de Delta Ebre Port per potenciar la marca, els ports, les instal·lacions, els serveis i la destinació turística amb la gran oferta de gastronomia, història, cultura, esports nàutics, observació d’ocells i oci que ofereix als visitants.

Delta Ebre Port continua apostant per l’arribada dels viatgers de xàrter nàutic per tal d’ajudar a promoure el teixit local, els comerços, els restaurants, els museus i les activitats esportives i d’oci. Així mateix, coordinar amb el territori la promoció de la destinació, d’acord amb el que demanda del xàrter nàutic, proposant noves experiències als turistes del sector nàutic.

«Tindrem reunions amb diversos operadors als quals volem explicar la situació privilegiada del nostre port. Per una banda, estem al centre del triangle que formen Barcelona, València i les Illes Balears. I per l’altra, la badia dels Alfacs té unes característiques perfectes per gaudir de la navegació, oferint l’entorn natural excepcional del Delta de l’Ebre, ha declarat l’alcalde de Sant Carles de la Ràpita, Josep Caparrós.

Comentarios
Multimedia Diari