Obre portes a Amposta la 56a Fira de Mostres amb un centenar d'expositors

En l'històric certamen multisectorial hi són representats sectors com l'automoció, la maquinària agrícola, els serveis i el comerç

19 mayo 2017 17:10 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:55
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Amposta va inaugurar ahir la 56a edició de la Fira de Mostres, l’històric certamen multisectorial de la capital del Montsià a l’escenari del pavelló firal i els carrers del seu entorn, en una superfície total de 30.000 metres quadrats.

Enguany hi participen un centenar d’expositors, més d’una trentena dels quals són nous, la gran majoria d’Amposta. De la mateixa manera que en els últims anys, hi són representants empreses del sector comercial, serveis, automoció, maquinària agrícola i ramaderia.

La principal novetat és la presència d’un espai amb estands més petits i a preus més assequibles per empreses i comerços que han iniciat la seva activitat aquest 2016.

L’alcalde de Saint Juen de la Ruelle, localitat francesa agermanada amb Amposta, va presidir ahir la passejada inaugural dels expositors pel recinte firal.

Dues de les singularitats de la cita són l’extens programa eqüestre, en un recinte habilitat al costat mateix del pavelló, i el programa d’activitats paral·leles. Avui, per exemple, se celebra la setena edició de la trobada d’intercanvi de plaques de cava i taps corona.

Entre els actes oficials d’aquest diumenge destaca també la celebració del Dia de la Comarca dedicat enguany a Alcanar, municipi que disposa d’un estand de grans dimensions. Demà, dilluns, serà el torn del 46è concurs de paelles, el lliurament de les beques a l’excel·lència universitària i de la presentació d’un joc de taula sobre les Terres de l’Ebre.

En el marc de la Fira, Protecció Civil de la Generalitat i l’Ajuntament d’Amposta distribueixen polseres identificatives per a nens en les quals es pot anotar el seu nom i un telèfon de contacte per poder localitzar els familiars o responsables en cas que es perdin.

Els voluntaris de Protecció Civil d’Amposta disposen d’un estand per gestionar, col·locar i lliurar els fulletons i les polseres als pares que s’interessin. En total es podran repartir més de mil polseres als nens i nenes que ho demanin i els pares la poden guardar per pròximes ocasions quan assisteixin a esdeveniments amb molta afluència de gent.

La Fira de Mostres va rebre l’any passat 52.000 visites, una xifra que els organitzadors volen superar. L’entrada al certamen és gratuïta i obre portes d’11 a 14 hores i de 16 a 21 hores.

Comentarios
Multimedia Diari