Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Picabaralla i cops de puny al ple de l'Ajuntament d'Amposta

Adam Tomàs es veu forçat a suspendre el plenari d’Amposta

Diari de Tarragona

Whatsapp

Aquest dilluns a la nit, l'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, va veure's obligat a suspendre el ple en produir-se una picabaralla amb la proposta de sol·licitud de zona catastròfica del Delta de l’Ebre.

Durant la discussió d'aquest punt, Fèlix Aliau, el segon regidor de Som Amposta, va etzibar a Adam Tomàs (ERC) que per què no evitava el minitransvassament de l'Ebre cap a Tarragona, i va retreure-li que ERC no havia "fet res per salvar el Delta".

L'alcade Adam Tomàs li va cridar a l'ordre, fins tres cops, i Aliau no en va fer cas. I en demanar-li sortir del plenari i aquell negar-se, Adam Tomàs va veure's obligat a suspendre el ple. La tensió augmenta a partir del minut 33.30 segons

Sembla ser que la baralla va seguir fora del saló de plens. El regidor Germán Ciscar hauria espentejat Adam Tomàs i el regidor Pau Cid (ERC) va intentar intermediar la baralla, acabant rebent un cop de puny per part de Ciscar. Fins i tot una patrulla de la policia local va presentar-se a l’ajuntament pero no va intervenir.

Després d'aquests fets, l'alcalde Adam Tomàs compareixerà aquest dimarts al migdia al saló de plens amb l'equip de govern i membres de l'oposició.

Temas

Comentarios

Lea También