Picabaralla i cops de puny al ple de l'Ajuntament d'Amposta

Adam Tomàs es veu forçat a suspendre el plenari d’Amposta

28 enero 2020 10:07 | Actualizado a 01 febrero 2020 16:07
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Aquest dilluns a la nit, l'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, va veure's obligat a suspendre el ple en produir-se una picabaralla amb la proposta de sol·licitud de zona catastròfica del Delta de l’Ebre.

Durant la discussió d'aquest punt, Fèlix Aliau, el segon regidor de Som Amposta, va etzibar a Adam Tomàs (ERC) que per què no evitava el minitransvassament de l'Ebre cap a Tarragona, i va retreure-li que ERC no havia "fet res per salvar el Delta".

L'alcade Adam Tomàs li va cridar a l'ordre, fins tres cops, i Aliau no en va fer cas. I en demanar-li sortir del plenari i aquell negar-se, Adam Tomàs va veure's obligat a suspendre el ple. La tensió augmenta a partir del minut 33.30 segons

Sembla ser que la baralla va seguir fora del saló de plens. El regidor Germán Ciscar hauria espentejat Adam Tomàs i el regidor Pau Cid (ERC) va intentar intermediar la baralla, acabant rebent un cop de puny per part de Ciscar. Fins i tot una patrulla de la policia local va presentar-se a l’ajuntament pero no va intervenir.

Després d'aquests fets, l'alcalde Adam Tomàs compareixerà aquest dimarts al migdia al saló de plens amb l'equip de govern i membres de l'oposició.

Comentarios
Multimedia Diari