Prop de 200 persones es desplacen fins Tarragona per donar suport a Adam Tomàs davant la Fiscalia

L'alcalde d'Amposta s'acollirà al dret de no declarar

21 septiembre 2017 09:49 | Actualizado a 21 septiembre 2017 14:43
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Aquest matí a les 10.30 hores han sortit quatre autobusos carregats de persones (prop de 200 en total) camí de Tarragona, per tal de donar suport a l'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, que aquest dijous ha sigut citat a declarar davant la Fiscalia de Tarragona per donar suport al referèndum de l'1 d'octubre.

El servei de bus era gratuït per tal que els veïns poguéssin desplaçar-se fins la capital de província i donar suport al seu alcalde. Ja aquest dimecres en la multitudinària concentració davant de l'Ajuntament de les 20 hores es va mostrar una gran pancarta de recolzament amb Tomàs.

Adam Tomàs va expressar aquest dimecres que s'acollirà al dret de no declarar. Tomàs va declarar que l'actuació de la Guàrdia Civil d'aquest dimecres encara "fa refermar-nos encara més en la nostra posició". Tomàs va mostrar-se absolutament "perplex" i amb "vergonya" per la manera de procedir de l'Estat. "L'Estat s'ha passat pel 'folre' dels pantalons qualsevol tipus de legalitat. Aquí hi ha un problema greu. I el dia 2 hihaurà un problema més greu si no es vota", va comunicar.

 

Comentarios
Multimedia Diari