Quatre anys de presó per al conductor drogat que va matar dos joves a l'N-340 a Amposta

Els pares de l'Emma reclamen una condemna més dura i ja han presentat recurs a la sentència, que no és ferma

15 marzo 2018 12:52 | Actualizado a 19 marzo 2018 11:01
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El jutjat penal de Tortosa ha condemnat Manuel Vicente P. C. a quatre anys de presó, per un delicte contra la seguretat viària i dos d’homicidi per imprudència greu per la mort dels joves Emma i Manel en un accident de trànsit a l’N-340 a Amposta, el 22 de desembre del 2016. El condemnat conduïa sota els efectes de les drogues quan va envair el carril contrari de la via i va envestir la moto en la que circulava la parella de 15 i 18 anys, estudiants del Centre de Tecnificació Esportiva d’Amposta. La jutgessa condemna també l’acusat a sis anys de prohibició per portar vehicles a motor i li retira el carnet de conduir.

La sentència no és ferma i la família de l’Emma, que demanava 5 anys de presó en afegir-hi també el delicte de conducció temerària, ja ha presentat un recurs.  “Considerem que és una burla que només el condemnin a quatre anys de presó”, comenta al Diari el pare de l’Emma, Juan Ignacio Garcia Jurado. “Aquest home tindrà una segona oportunitat, la qual no tindran  els nostres fills per culpa de la seva actuació temerària”. Per la seva banda, la defensa també ha presentat un recurs, en el que demana la seva absolució. Actualment el condemnat es troba en presó provisional.

Durant el judici celebrat el passat mes de febrer a Tortosa, familiars, amics i companys d’estudis de la parella es van concentrar a les portes dels jutjats per reclamar una condemna exemplar per a Manuel Vicente P.C., que en aquell moment ja es trobava en presó preventiva en haver estat enxampat conduint tot i tenir el carnet retirat per ordre judicial.

Comentarios
Multimedia Diari