Quinze mesos de presó per robar en un restaurant a Tortosa

L’home, ja condemnat anteriorment, es va emportar la caixa enregistradora, on hi havia 500 euros

16 abril 2021 11:31 | Actualizado a 16 abril 2021 11:35
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Un home, que ja havia estat condemnat dues vegades per robatori amb força, ha estat ara sentenciat a quinze mesos de presó per entrar a robar en un restaurant de Tortosa. Se li ha apreciat l’agreujant de reincidència. La sentència del Jutjat del Penal 1 de Tortosa ha estat confirmada ara per la Secció Segona de l’Audiència Provincial de Tarragona. 
El robatori va ser comès a les 00.15 hores del 9 de novembre de 2018 en un restaurant situat al passeig de la Ribera. L’ara condemnat va obrir la finestra corredissa situada junt a la porta d’accés de l’establiment. Una vegada dins, va agafar la màquina enregistradora, que va ser localitzada pels Mossos d’Esquadra al Parc Teodor González, situat molt a prop del restaurant. 
En el recurs d’apel·lació, el processat deia que el fet d’haver-se trobar a l’exterior del vidre de la finestra una empremta d’ell no era concloent, perquè podria haver estat en contacte. A més, les que es van trobar a la màquina enregistradora no eren només d’ell, una excusa que els magistrats troben «absurda»·.
 

Comentarios
Multimedia Diari