Más de Ebre

Ebre Tortosa

Refaran el projecte de la plaça de la Catedral de Tortosa per problemes al sòl

La complexitat del projecte endarrereix més els treballs d’aquesta obra, molt esperada a la ciutat

M. P.

Whatsapp
Foto: Joan Revillas

Foto: Joan Revillas

L’alcaldessa de Tortosa Meritxell Roigé ha explicat que es reformularà el projecte de la plaça de davant de la Catedral de Tortosa per les complexitats que s’han trobat pel tipus de sòl.

Roigé ha explicat que s’han fet més micropilotatges dels previstos per aquest motiu i que s’està treballant per analitzar la situació donada la complexitat d’aquesta obra.

«S’està fent una reestructuració del projecte, i després es farà la negociació pertinent. Però aixòn no vol que l’obra estiga abandonada».

L’obra de la plaça de la Catedral ja s’havia endarrerit a causa de les importants troballes arqueològiques. En els últims treballs destaquen les troballes que corresponen a la Dertosa romana. Anteriorment, les fases d’excavacions prèvies ja havien localitzat les restes de l’absis d’una basílica visigòtica, que podria correspondre a la primera església de la ciutat; una fàbrica de salaons del segle V o diverses construccions de l’època andalusina.

El projecte d’urbanització d’aquesta plaça també inclou la creació d’un mapping que es projectarà sobre la façana de la Catedral.

Temas

Comentarios

Lea También