Rescatat un veler que estava garrejant a l'Ampolla

Es trobava a la badia i la força de vent i el corrent arrossegava l'àncora sense que aquesta adherència el fons

06 noviembre 2019 09:35 | Actualizado a 08 noviembre 2019 10:30
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Un veler que estava fondejat a la badia de l'Ampolla ha hagut de ser rescatat aquest matí després de quedar garrejada de matinada. Finalment ha pogut ser remolcada per una llanxa de Salvamento Marítimo ja que a la matinada havia cops de vent de fins a 120 quilòmetres per hora.

El Subi Mago, de vuit metres d'eslora, estava fondejat fora del Port Esportiu, amb tres tripulants francesos a bord. Degut a la ventada de la matinada, ha començat a garrejar. La força del vent i el corrent arrossegava l'àncora sense que aquesta adherència el fons.

El vaixell, finalment, va quedar garrejat contra l'escullera del port.

El patró va sol·licitar ajuda a les tres de la matinada i Salvamento Marítimo va enviar l'embarcació Salvamar Formalhaut, amb base a Tarragona.

En aquells moments, el vent bufava entre 100 i 120 quilòmetres per hora, la qual cosa va fer impossible poder remolcar el veler, -es va intentar dues vegades- que estava repenjat a la zona de roques de la bocana del port.

Aquest matí, durant una petita baixada de la intensitat de la força del vent, s'ha aconseguit treure el veler del lloc i portar-lo a port. Allí se li està fent una revisió tot i que, en un principi, no presenta danys. El seu destí és Canàries.

Comentarios
Multimedia Diari