Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Rescatats tres tripulants d'un vaixell que s'enfonsava davant del Delta

No hi ha ferits

EFE

Whatsapp

Els tres tripulants d'una embarcació de 8 metres d'eslora han estat rescatats avui sans i estalvis després que s'obrís una via d'aigua al vaixell que la feia naufragar a unes dues milles a l'est del cap Tortosa, al litoral del sud de Tarragona, davant del Delta de l'Ebre.

Segons ha informat Salvament Marítim, el vaixell, una motora de nom 'Marga XVI', s'havia quedat sense motor i sense comunicacions de VHF per culpa de la via d'aigua que s'havia obert en el casc, encara que a les 10:46 hores els tripulants van poder trucar per telèfon al 112 per informar de la seva situació i avisar que el vaixell s'estava enfonsant de proa i escorant-se a una banda.

El Centre de Salvament Marítim de Tarragona ha mobilitzat les embarcacions semirígides de la Creu Roja "LS Levedontia", amb base a L'Ampolla, "LS Atles" amb base a L'Ametlla de Mar, a la 'Salvamar Achernar' amb base a Sant Carles de la Ràpita, l'helicòpter Helimer 204, amb base a Manises, tots dos de Salvament Marítim, i a la patrullera Río Francolí de la Guàrdia Civil.

A les 11:21 hores la 'LS Levedontia' ha pogut rescatar als tres tripulants, mentre que la resta de vaixells han aconseguit estabilitzar la nau treient aigua amb una motobomba abans que s'enfonsés i remolcar-la fins a al port de l'Ampolla, on han arribat a les 13:40 hores.

Temas

  • EBRE

Comentarios

Lea También