Robar a Amposta i vendre a Santa Bàrbara

Mossos localitzen i detenen a dos veïns de Deltebre acusats de robar en una finca agrària i intentar vendre els utensilis i electrodomèstics en una deixalleria

Diari de Tarragona

Whatsapp
FOTO: CME

FOTO: CME

Mossos d’Esquadra de la comissaria d’Amposta van detenir el passat 14 de maig dos homes de 44 i 49 anys i veïns de Deltebre (Baix Ebre), com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força.

Els fets van ocórrer durant el matí del mateix dia 14 quan els agents van tenir coneixement que s’havia produït un robatori en una casa de camp de segona residència ubicada en zona rústica d’Amposta (Montsià).

L’habitatge presentava la porta principal forçada i de l’interior havien sostret gran quantitat d’objectes, entre els quals eines del camp, petits electrodomèstics i tot tipus d’objectes de la llar.

Davant aquests fets es va iniciar una investigació que va portar els agents a controlar diferents deixalleries de la zona davant la sospita que aquestes poguessin ser el destí d’alguns dels objectes sostrets en el robatori.

Al voltant de les 16 hores una furgoneta ocupada per dos homes va ser observada al davant d’una deixalleria de la localitat de Santa Bàrbara. Aquestes persones estaven esperant l’obertura de l’establiment per tal de vendre diversos estris i objectes per la qual cosa els agents van iniciar comprovacions respecte a la procedència del material.

Entre els materials que transportaven els dos homes van ser localitzats diversos objectes que havien estat denunciats com a sostrets en el robatori ocorregut durant el matí, per la qual cosa tos dos van quedar detinguts com a presumptes autors dels fets.

Els objectes reconeguts per la víctima del robatori li van ser retornats i es continuen les gestions policials per tal d’esbrinar la procedència de la resta d’estris intervinguts.

Els dos detinguts van quedar en llibertat desprès de declarar en seu policial i resten a l’espera de comparèixer davant l’autoritat judicial quan siguin requerits. Els dos homes també van ser denunciats per incomplir les restriccions de l’estat d’alarma.

Temas

Comentarios

Lea También