Segon mort per coronavirus a l'Hospital de la Santa Creu de Jesús

A l'Hospital Comarcal d'Amposta s'ha confirmat el positiu d'una treballadora i s'està a l'espera dels resultats de les proves realitzades a sanitaris i pacients que hi van tenir contacte

21 julio 2020 10:47 | Actualizado a 22 julio 2020 15:10
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre ha confirmat la mort d’una segona persona afectada per coronavirus del brot de l’Hospital de la Santa Creu de Jesús, a Tortosa. Com va succeir també en el primer cas, el pacient es trobava ingressat a l’àrea de cures pal·liatives del centre sociosanitari. L'Ajuntament de Tortosa ha lamentat aquesta nova mort d'un pacient ingressat al centre, que es trobava "en la fase final de la seua vida".

Segons les dades de Salut, en el brot de l’hospital de la Santa Creu s’ha comptabilitzats 9 casos positius i s’han realitzat més de 750 proves PCR a sanitaris i persones ingressades al centre, que actualment es troba aïllat, sense possibilitat de rebre visites.

Al territori hi ha a dia d’avui (dimarts) sis brots confirmats de coronavirus, dos més que ahir. Aquests dos brots nous corresponen a un segon brot a Sant Carles de la Ràpita (on ja n’hi havia un), amb tres casos i seguiment a 15 persones més, originat en ”l’àmbit social”; i un a la Raval de Crist (Roquetes), amb tres casos confirmats , originat en un nucli familiar.  

A més, a l’Hospital Comarcal d’Amposta s’està a l’espera dels resultats de les proves realitzades a personal i pacients ingressats a la tercera planta, després que una treballadora del centre hagi donat positiu.  Segons ha confirmat l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, a través de les xarxes socials, la resta de serveis de l’Hospital Comarcal continuen funcionant amb normalitat.

Comentarios
Multimedia Diari