S'eleven a 17 els positius a l'Ebre del brot de coronavirus originat en una discoteca de Peníscola

Hi ha 16 afectats en el brot de la Ràpita i l'Hospital Comarcal d'Amposta, i 24 al de l'Hospital de la Santa Creu de Jesús

25 julio 2020 17:56 | Actualizado a 25 julio 2020 18:02
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El brot de coronavirus originat en una festa en una discoteca de Peníscola suma ja 17 positius a les Terres de l’Ebre. Es tracta majoritàriament de joves, de diferents poblacions com ara la Sénia, Sant Carles de la Ràpita o Ulldecona (on s’ha confirmat un positiu). Aquests casos se sumen als positius d’aquest brot detectats a la Comunitat Valenciana, però també en d’altres punts de la geografia espanyola.

L’Ajuntament de la Sénia ha informat de 5 nous positius després de les 56 proves PCR realitzades aquesta setmana al municipi, entre contactes d’assistents a aquella festa a Peníscola i a un torneig de pàdel posterior a la Sénia. Aquests cinc casos se sumen a 4 confirmats anteriorment.

Segons les dades del Departament de Salut, a l’Ebre continuen actius sis brots. També creixen els positius de coronavirus en el brot que afecta Sant Carles de la Ràpita i l’Hospital Comarcal d’Amposta, on s’ha passat de 13 a 16. Pel que fa a l’Hospital de la Santa Creu de Jesús, el brot es manté en 24 positius.

Llar d’infants la Gruneta

Per la seva banda, l’Ajuntament d’Amposta ha informat d’un positiu per Covid-19 entre un nen usuari a la llar d’infants municipal la Gruneta.

Aquest alumne va presentar símptomes el dimecres 22 de juliol i es va aïllar a casa a l'espera dels resultats de la prova PCR. Divendres, Salut va traslladar a la família i a l'Ajuntament que era  positiu.

Seguint el protocol del Servei d'Epidemiologia de les Terres de l'Ebre, els altres sis alumnes del grup estable de l'infant  amb covid-19 de la llar la Gruneta i les seves famílies s'han d'aïllar a casa a l'espera de rebre més informació de Salut. També s'han d'aïllar les tres educadores d'aquest grup estable, segons ha detallat l’Ajuntament.

Comentarios
Multimedia Diari