Caos a l'AP-7 per dos accidents de camions a l'Ametlla de Mar i un tercer a Mont-roig

Les retencions sobrepassen els sis quilòmetres en alguns punts

20 septiembre 2021 14:03 | Actualizado a 20 septiembre 2021 16:43
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Circular per l'autopista AP-7 en el seu tram entre Miami Platja i l'Ametlla de Mar és tota una aventura aquesta tarda, plena d'accidents. Un total de tres s'han produït aquesta tarda i en tots s'han vist implicats camions. En alguns punts, les retencions arriben als sis quilòmetres, segons el Servei Català de Trànsit.

El primer xoc s'ha produït a les 14.40 hores en el punt quilomètric 292, sentit València. Un dels conductors que estava atrapat entre la ferralla ha pogut ser rescatat a les quatre de la tarda pels bombers. Aquest cos ha destinat cinc dotacions dels parcs de l'Ametlla de Mar, Cambrils, Reus, l'Hospitalet de l'Infant i Tarragona.

 

El camioner ferit està previst que sigui evacuat en helicòpter a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona. Presentava fractura a les cames. 

Al lloc han acudit patrulles dels Mossos d'Esquadra i unitats del SEM, entre elles un helicòpter medicalitzat.

A dos quarts de set de la tarda hi ha tallats els dos carrils sentit sud i s'estan fent desviaments. Tot i així hi ha quatre quilòmetres de cues.

I en sentit nord hi ha un carril tallat.

El segon accident

Quan els equips d'emergència encara estaven treballant en el primer accident se n'ha originat un altre a les 17.10 hores a quatre quilòmetres de l'anterior, en el punt quilomètric 206, ara sentit Tarragona.

En aquest xoc també s'han vist implicats dos camions. Un dels conductors també estava atrapat mecànicament i ha hagut de ser alliberat per les quatre dotacions de bombers que hi han anat. 

El tercer

I quan mancava un minut per a les sis de la tarda s'ha rebut l'avís que un camió havia bolcat en el quilòmetre 271 de la mateixa autopista, en el terme municipal de Mont-roig del Camp. El camió ocupa la via i hi ha un carril tallat.

Els tres accidents també estan provocant, de retruc, retencions de fins a cinc quilòmetres a la carretera N-340.

Comentarios
Multimedia Diari