Teatre i concerts atreuen més de 15.000 espectadors a l'Orfeó Montsià

L'equipament cultural d'Ulldecona, construït l'any 1923, és la seu de representacions com 'La Passió' i 'Els pastorets'

19 mayo 2017 16:49 | Actualizado a 19 mayo 2017 16:49
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Un total de 15.300 persones han participat en les diverses activitats públiques organitzades durant aquest 2016 per entitats i associacions juntament amb el Teatre Municipal Orfeó Montsià d’Ulldecona, equipament cultural de referència tant en l’àmbit local com territorial.

Al llarg de l’any, l’Orfeó acull cicles fixos de representacions teatrals La Passió, els espectacles infantils de la Xarxa Ulldecona (Ull de Teatre), les Jornades de Tardor del Centre Cultural Recreatiu, els Pastorets o espectacles de l’Escola de Teatre, de l’Escola d’Arts Escèniques Dansing i obres diverses amb companyies d’arreu del territori.

El Teatre Orfeó acull també, en totes les èpoques de l’any, concerts de la Banda de Música, de l’Escola Municipal de Música i de l’Orfeó Ulldeconenc, entre altres entitats musicals.

D’altra banda, aquest any, dins el marc de les Festes Majors, es van programar dos sessions de cinema, amb la voluntat de continuïtat. Altres activitats que són ja fixes a l’Orfeó i a les que assisteix gran nombre de públic són el Pregó de Festes o la Nit de l’Esport Local.

A banda dels espectacles públics, durant la setmana, l’equipament cultural és utilitzat per assajos de tota mena d’entitats del municipi i de fora, i fins i tot enguany s’hi ha fet la gravació d’un videoclip musical i d’un espot publicitari. Al llarg de l’any, unes 5.000 persones prenen part en aquestes activitats a porta tancada, comptant la sala principal de l’Orfeó, les dependències posteriors utilitzades per La Passió i el Centre Cultural, i el pis superior on tenen lloc els assaigs setmanals de la Banda de Música i l’Orfeó Ulldeconenc.

El Teatre Orfeó Montsià d’Ulldecona va ser construït el 1923 i conserva encara l’estructura original de l’edifici, tot i que s’han efectuat reformes importants a l’interior. La darrera gran actuació va acabar-se l’any 2010 i va ser finançada per l’Institut Català del Sòl.

Comentarios
Multimedia Diari