Tortosa amplia les restriccions, decreta el tancament dels parcs infantils i la suspensió de les fires

S'han suspès totes les consultes, proves i cirurgies programades a la Clínica Terres de l'Ebrei  les visites de familiars dels residents a l'Hospital de Jesús

13 marzo 2020 15:40 | Actualizado a 13 marzo 2020 15:45
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L'Ajuntament de Tortosa ha posposat totes les consultes externes, les proves diagnòstiques i les cirurgies programades a la Clínica Terres de l'Ebre. El personal quirúrgic de la Clínica ha reforçat el servei l'Hospital Verge de la Cinta on els cirurgians han estat aïllats per contacte amb una companya contagiada per coronavirus. A l'hospital de la Santa Creu de Jesús s'han anul·lat totes les visites dels familiars de les persones ingressades a la residència i només es permetran visites en casos concrets, com els malalts que reben tractaments pal·liatius. L'objectiu és minimitzar l'exposició de les persones ingressades com a col·lectiu més vulnerable al virus. També s'han precintat els parcs infantils.

L'Ajuntament també ha decidit precintar des d'aquest divendres tots els parcs infantils de la ciutat. Amb les classes suspeses s'havia detectat durant el matí la presència de diversos menors en alguns d'aquests equipaments.

També s'han anul·lat les fires ambulants del dissabte a Ferreries i del dilluns al Temple. S'ha tancat l'atenció ciutadana a l'oficina de turisme i a l'oficina jove del Carrilet. T

ambé s’apliquen mesures internes a la plantilla laboral i de funcionaris municipals, amb vista a establir torns de treball diferenciats, que aïllen el possible contagi entre els treballadors, fet que podria impedir poder prestar alguns serveis bàsics. De la mateixa manera, es demana que l’atenció a la ciutadania a l’Ajuntament o a serveis com els de l’empresa Aigües de Tortosa es facen de manera telemàtica o, si no són urgents, es posposen per més endavant.
 
L’alcaldessa de Tortosa ha reiterat la crida a la “responsabilitat” de tota la ciutadania per col·laborar en les mesures que volen evitar la propagació de la infecció, i per això ha recordat que, si no és estrictament necessari, cal evitar els desplaçaments.

Comentarios
Multimedia Diari