Más de Ebre

Tortosa arranja camins, carrers i equipaments danyats pel temporal Glòria

M.M.

Whatsapp
Camí arranjat al barranc de Sant Llàtzer.  FOTO: JOAN  REVILLAS

Camí arranjat al barranc de Sant Llàtzer. FOTO: JOAN REVILLAS

L’Ajuntament de Tortosa ha emprat un total de 160.000 euros en el que portem de 2020 del fons de contingència, destinat a mesures per afrontar la crisi del coronavirus però també per reparar els danys que va ocasionar el temporal Glòria al terme municipal, a finals del mes de gener.

Concretament, des del Consistori s’han invertit més de 96.000 euros a l’arranjament de camins o d’equipaments municipals. La part més important s’ha centrat en reparar danys a les partides de Sant Llàtzer, l’Horta de Pimpí, Vinallop, la Simpàtica o el Coll de l’Alba.

En els últims quatre mesos s’ha actuat en els camins de les Revoltes, el barranc de Fullola, el barranc de Sant Llàtzer, el camí de Salva-aigües, el barranc de les Monges, el barranc de Lledó, el barranc del Fondo, el camí de Favaret, el camí de Barcelles i el camí de la Mola Porquera, entre d’altres.

En l’àmbit urbà, també s’han hagut de fer reparacions a infraestructures malmeses del parc dels Països Catalans, la pujada al Seminari, la pujada a Sant Josep de la Muntanya o la pujada al Parador. Igualment es van arranjar les teulades del mercat municipal, de l’edifici seu de la Policia Local, de l’ajuntament, del magatzem de la brigada municipal o de l’antiga nau d’Indo, reconvertida actualment en espai cultural al barri de Ferreries.

Comentarios

Lea También