Más de Ebre

Ebre Baix Ebre

Tortosa millora vials a la zona de la Simpàtica

Els treballs de renovació del ferm se centren al camí de Nivera i el d’Orleans, on també s’instal·larà il·luminació de tecnologia LED

REDACCIÓ

Whatsapp
Els treballs en marxa, ahir al matí. FOTO:JOAN REVILLAS

Els treballs en marxa, ahir al matí. FOTO:JOAN REVILLAS

L’Ajuntament de Tortosa va iniciar ahir els treballs d’asfaltament dels camins Nivera i Orleans, a Tortosa. Es tracta de dos vials molt transitats de la zona de la Simpàtica en els quals ara es renovarà el ferm. L’actuació ha començat per la part interior del camí de Nivera i s’estendrà fins a l’urbanització del Parc Nivera. Posteriorment també s’actuarà al camí d’Orleans, des de la rotonda del Parc Nivera fins a l’accés a l’antic Betània. Es tracta d’un vial que permet l’accés a diversos equipaments, com ara el col·legi Sagrada Família o la via per arribar a l’hospital Verge de la Cinta. En aquest tram de camí també s’està duent a terme la instal·lació d’enllumenat de tecnologia LED, que ajudarà a reforçar la seguretat, tant per a les persones que hi circulen en algun vehicle com les que hi passegen o hi fan esport.

L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha assenyalat que l’actuació permetrà disposar d’una millor connexió en un vial que és molt utilitzat per conductors que accedeixen a l’hospital o bé com a drecera per als que circulen en sentit de baixada, especialment després que l’Ajuntament habilités un tram del carrer Despuig com a doble sentit per facilitar el trànsit cap a la zona de la raval de la Llet.

Paral·lelament, els treballs d’asfaltament també se centraran a la Ronda Reus, un altre dels carrers que són utilitzats per accedir fins a l’hospital Verge de la Cinta. Les tasques d’asfaltament tenen un cost de 134.000 euros, mentre que les de la instal·lació d’enllumenat ascendeixen a 58.000 euros, segons han detallat des del Consistori.

L’actuació a l’entorn de la Simpàtica ha inclòs dos actuacions complementàries: una, per a la renovació de l’enllumenat ornamental de la rotonda que permet l’accés a l’hospital, i una altra, per a la instal·lació d’enllumenat a l’esplanada de l’antic Betània. En aquest àmbit també s’ha instal·lat una nova illa de contenidors.

Comentarios

Lea También