Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Tortosa reduirà un 30% el preu del bitllet del bus urbà i farà arribar una línia al nucli antic

L'Ajuntament avança alguns dels detalls del nou contracte de transport públic urbà que s'està tramitant

ACN

Whatsapp

L'Ajuntament de Tortosa està ultimant la tramitació del nou contracte de transport públic urbà que es portarà a aprovació en breu. L'objectiu és que es pugui implantar durant el 2016, després de passar pel preceptiu termini d'exposició pública. Segons ha avançat la tinent d'alcalde responsable de l'àrea de Mobilitat, Meritxell Roigé, es reduirà un 30% de mitjana el preu públic del bitllet del bus urbà. A més, per primera vegada, una línia de bus farà diferents parades pels barris del centre històric i Rastre, al nucli antic. Concretament, es farà a través de la línia L3 que, actualment, va fins al barri de Remolins. Segons Roigé, aquestes mesures suposen una "important aposta pel transport públic".

La línia L3 s'ampliarà entrant al nucli antic des de l'avinguda Generalitat, plaça Agustí Querol, carrer Montcada, plaça Mossèn Sol, Parador, plaça Immaculada, avinguda Felip Pedrell, Pavelló firal i avinguda Remolins. Aquesta és una de les millores que havien demanat des de les associacions de veïns, que donarà un servei que fins ara no tenien els residents en aquests barris i que beneficiarà alhora als turistes en els seus desplaçaments pel centre històric i als que s'allotgen al Parador.

El govern tortosí ha avançat aquestes mesures del nou contracte durant la presentació de les activitats de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura. Amb el lema 'Tria, canvia combina', l'Ajuntament vol promocionar el transport públic, afavorir els desplaçaments a peu i en bicicleta i conscienciar sobre el medi ambient i les activitats incíviques especialment entre els ciutadans més petits. Entre altres, s'organitza una festa de la bicicleta, un concurs de dibuix entre els escolars, i un patrullatge d'alumnes de les escoles del municipi amb agents de la Policia Local.

Temas

  • EBRE

Comentarios

Lea También