Trens Dignes manté la mobilització tot i les millores anunciades a la línia R15

A través d'un comunicat, la plataforma ha lamentat que s'hagi hagut d'arribar a «una situació límit per començar a posar fil a l'agulla»

19 mayo 2017 16:49 | Actualizado a 19 mayo 2017 16:49
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La plataforma Trens Dignes de les Terres de l’Ebre i el Priorat ha celebrat que l’Administrador d’Infraestructures Ferroviàries (ADIF) comenci dilluns que ve, 9 de gener, les obres de modernització de l’R15, la línia que uneix Barcelona amb Móra la Nova i Saragossa i que travessa la Ribera d’Ebre i el Priorat. A través d’un comunicat, la plataforma ha lamentat que s’hagi hagut d’arribar a «una situació límit per començar a posar fil a l’agulla».

A més, l’entitat ha anunciat que manté la convocatòria d’una protesta el 4 de març a Móra la Nova per «supervisar el compliment d’aquestes obres, l’eliminació de les limitacions temporals de velocitat (LTV)» i per denunciar «altres greuges de la línia, com els horaris tramposos que oficialitzen els retards, el tancament de l’estació de tren de Móra la Nova o les quatre hores que hi ha buides a la freqüència matinal».

La plataforma Trens Dignes ha remarcat que els treballs de modernització de la R15 consistiran en «renovacions de via, carril i canvis d’agulles, manteniment de les trinxeres, instal·lació de fibra òptica i millores en el sistema d’electrificació en diferents trams del recorregut». Unes obres que, segons ADIF es faran a partir de dilluns en horari nocturn per no afectar el transport de passatgers.

Davant d’aquesta millora, la plataforma ha reclamat que les reformes es facin amb rapidesa i ha lamentat que «s’hagin hagut de produir diversos descarrilaments i desenes d’incidències a la línia» per «començar a posar fil a l’agulla».

«Sense la pressió social, estem convençuts que no seríem on som i que no s’haurien aconseguit les millores assolides fins ara, inclosa aquesta que avui coneixem i que demostra que lluitar serveix», ha conclòs l’entitat a través d’un comunicat.

Comentarios
Multimedia Diari