Un conductor ebri i drogat atropella un ciclista i fuig

Va marxar cap a casa seva, on va ser detingut pels Mossos. La víctima va patir policontusions greus a les extremitats

19 mayo 2017 17:58 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:19
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Els Mossos d’Esquadra vanhan detingut aques divendres a Tortosa un home que un quart d’hora abans ha atropellat greument un ciclista a l’Eix de l’Ebre, segons van apuntar al Diari fonts de la Policia Autonòmica. Els fets han tingut lloc a un quart de nou en el punt quilomètric 12 de la carretera C-12, en un tram de revolts molt suaus, al terme municipal de Tortosa. Un turisme havia atropellat greument un ciclista –xocant amb la part de darrera de la bicicleta– i seguidament s’ha donat a la fuga. Un testimoni ha pogut veure els fets i ha alertat els Mossos, donant-los les dades del vehicle infractor. A més, a conseqüència de l’impacte, algunes restes d’aquest han quedat a l’indret. També ha apuntat que al cotxe li sortia vapor d’aigua del radiador.

El ciclista ha patit policontusions, com ara fractura oberta a la cama i una altra al braç. Una ambulància del SEM l'ha evacuat a l’Hospital Verge de la Cinta.

La Policia Autonòmica ha muntat un dispositiu i ha realitzat una recerca del sospitós. Al cap d’un quart d’hora ha localitzat el turisme al carrer Agustí Querol de Roquetes, al costat del domicili del conductor. I poc després han arrestat a casa seva el sospitós, un jove de 27 anys i de nacionalitat marroquina. Està acusat dels delictes de lesions greus per imprudència, omissió de socors i conducció temerària. L’home ha donat una taxa d’alcohol de 0,71, quasi bé el triple del permès. També ha donat positiu en cocaïna. Havia estat detingut dues vegades, una el 2013 a Tortosa per un delicte de danys i una altra el 2014 a Roquetes per robatori amb força.

Comentarios
Multimedia Diari