Un cotxe s'encasta contra l'entrada d'una ortopèdia a Tortosa

Com a conseqüència d'aquesta col·lisió, el conductor i l'acompanyant del cotxe encastat van resultar ferits lleus i l'entrada del comerç, molt malmesa

19 mayo 2017 19:49 | Actualizado a 21 mayo 2017 21:22
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Un cotxe es va estavellar contra una ortopèdia al barri del Temple de Tortosa el passat dimarts, provocant un aparatós accident.

La incidència va succeir a la cruïlla entre la Ronda Docs i el carrer Lamote de Grignon, quan un cotxe que sortia d’aquest carrer va envestir per darrere un que circulava per la ronda i el va desestabilitzar, provocant que s’acabés estavellant contra l’entrada principal de l’ortopèdia.

Com a conseqüència d’aquesta col·lisió, el conductor i l’acompanyant del cotxe encastat van resultar ferits lleus i l’entrada del comerç, molt malmesa.

«Aquest ja és el tercer accident que veig en aquesta cruïlla», va explicar després de la incidència Imma Cartes, de l’ortopèdia Rambla. «Els cotxes creuen sense mirar a l’esquerra. Sort que hem tingut temps d’apartar-nos quan érem dins perquè, si no, el cotxe ens hagués agafat a nosaltres també».

Comentarios
Multimedia Diari