Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Un cotxe s'encasta contra l'entrada d'una ortopèdia a Tortosa

Com a conseqüència d'aquesta col·lisió, el conductor i l'acompanyant del cotxe encastat van resultar ferits lleus i l'entrada del comerç, molt malmesa

Marina Pallás

Whatsapp
Un cotxe va col·lidir amb un altre a la Ronda Docs i va malmetre l´entrada d´una botiga. Foto: Marina Pallás

Un cotxe va col·lidir amb un altre a la Ronda Docs i va malmetre l´entrada d´una botiga. Foto: Marina Pallás

Un cotxe es va estavellar contra una ortopèdia al barri del Temple de Tortosa el passat dimarts, provocant un aparatós accident.

La incidència va succeir a la cruïlla entre la Ronda Docs i el carrer Lamote de Grignon, quan un cotxe que sortia d’aquest carrer va envestir per darrere un que circulava per la ronda i el va desestabilitzar, provocant que s’acabés estavellant contra l’entrada principal de l’ortopèdia.

Com a conseqüència d’aquesta col·lisió, el conductor i l’acompanyant del cotxe encastat van resultar ferits lleus i l’entrada del comerç, molt malmesa.

«Aquest ja és el tercer accident que veig en aquesta cruïlla», va explicar després de la incidència Imma Cartes, de l’ortopèdia Rambla. «Els cotxes creuen sense mirar a l’esquerra. Sort que hem tingut temps d’apartar-nos quan érem dins perquè, si no, el cotxe ens hagués agafat a nosaltres també».

Temas

  • EBRE

Comentarios

Lea También