Un espectacle d'Albert Pla dóna el tret de sortida del Festival Strobe

L'humor negre i irreverent seran els protagonistes de la desena i última edició de la mostra de Vídeo i Art Digital

19 mayo 2017 20:02 | Actualizado a 21 mayo 2017 21:13
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L’espectacle A pleno pulmón d’Albert Pla obrirà aquest divendres la desena i última edició del festival de Vídeo i Art Digital Strobe a Lo Pati-Centre d’Art Terres de l’Ebre, a Amposta.

Es tracta d’una proposta on apareix Pla sol a l’escenari i on explica, a través de les seues cançons, històries contradictòries, tràgiques i delirants.

Segons el centre, l’obra de Pla encaixa molt bé en la temàtica d’Strobe que enguany per tercer any consecutiu aborda el tema de l’humor, però aquesta vegada ho fa des del punt de vista de l’humor negre i irreverent.

Dirigit pel comissari i gestor cultural Blai Mesa, l’Strobe d’enguany s’estructura en una exposició col·lectiva de sis artistes, el concert d’Albert Pla, i un programa on-line: Matar el censor. Una arqueologia dels mitjans a cura de Xavier Zambrano.

L’exposició col·lectiva estarà oberta de l’11 de març al 30 d’abril, i es podrà veure l’obra de sis artistes de diferents punts geogràfics: Maria Llopis, de València; Jordi Castells, de Tortosa, Jaimie Warren, de Wisconsin; Alberto González, de Lugo; Felipe G. Gil, de Tenerife; i Venga Monjas, de Barcelona. Hi haurà vídeos de creació, instal·lacions i també fotografia, com la proposta Monstruos SL de Felipe G. Gil, que exposarà diversos retrats de personatges públics molt coneguts, amb imatges juxtaposades, com la del Papa Francesc i Fidel Castro.

Des del 2005, el Festival Strobe ha programat tallers, programes de vídeo, instal·lacions multimèdia, net-art i concerts audiovisuals com un espai de producció i experimentació que inclou la realització de documentals i projectes participatius, amb la filosofia de no ser tan sols un aparador, sinó també un laboratori. A partir del 2010, el festival s’ha reorientat proposant una temàtica al voltant de la qual giren les obres presentades i s’ha adaptat al format expositiu del centre.

El concert de Pla serà a les 20 hores i les entrades es troben a la venda a ticketea.com i a la pàgina del Facebook de Lo Pati-Centre d’Art Terres de l’Ebre.

Comentarios
Multimedia Diari