Un home de 52 anys, ferit molt greu al caure d'una teulada a Móra la Nova

El treballador estava arreglant el sostre d'una empresa del municipi, quan va patir la caiguda fatídica. Tot i tenir les mesures de seguretat, va patir un gran impacte al terra

19 mayo 2017 15:31 | Actualizado a 19 mayo 2017 15:32
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Un home de 52 anys va patir una caiguda aquest dilluns a primera hora de la tarda. Ell forma part d'una empresa que estava arreglant la teulada d'una empresa de colorants situada a la carretera García, al terme municipal de Móra la Nova.

Segons les primeres hipòtesis, el treballador va enrelliscar de la teulada i va caure fins al terra, des d'una alçada d'uns 4 o 5 metres assenyalen fonts de Mossos d'Esquadra.

El treballador anava lligat i amb arnés, però sembla que la corda era més llarga que la distància entre la teulada i el terra i això va provocar que arribés a impactar al terra, tot i que les proteccions van amortiguar una mica l'accident laboral.

Aquest matí de dimarts, tècnics d'Inspecció de Treball de la Generalitat han estat a la seu de l'empresa per recollir més informació i obrir l'expedient informatiu.

L'home hauria patit fractures a les cames i al cos. Davant la gravetat de les ferides, el metge del SEM que el va atendre el passat dilluns va demanar transport aeri per traslladar-lo fins a l'hospital Joan XXIII. L'helicòpter va recollir el pacient, un cop estabilitzat, i el va traslladar al centre sanitari. 

Fonts mèdiques apunten que el ferit estava conscient, però que les ferides requerien un trasllat fins a l'hospital de referència de la província.

Comentarios
Multimedia Diari