Un incendi originat per un coet crema la plaça de bous de Campredó, al Baix Ebre

L'Entitat Municipal Descentralitzada ha hagut de desmentir que es tracte d´una acció intencionada d´animalistes

19 mayo 2017 18:58 | Actualizado a 21 mayo 2017 17:36
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Una part de la plaça de bous de Campredó ha quedat calcinada després que un coet hi provoqués un incendi ahir al vespre. La Policia Local de Tortosa ha obert un expedient per esclarir com es va originar el foc, però tot apunta a que va hauria estat causat per un petard o un coet tirat per un grup de nois de la població.

Segons explica al Diari el president de l’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD)de Campredó, Damià Grau, a l’hora en què es va produir l’incendi hi ha molts nens i joves a la zona, propera al recinte de festes i esportiu de la població. «Aquests dies es tiren molts petards i just abans del foc se’n van sentir alguns a la zona», explica.

Les flames es van propagar ràpidament ja que la plaça de bous està formada per cabirons de fusta. Dues dotacions dels Bombers es van desplaçar al lloc per apagar l’incendi, que es va donar per controlat en només un quart d’hora. Finalment el foc va afectar la zona ocupada per tres cadafals, un d’ells de dos alçades.

El govern de l’EMD de Campredó ha emès un comunicat avui per desmentir que el foc hagués estat originat per antitaurins; un rumor que s’havia propagat per les xarxes socials i que era fals, ja que tot apunta a una bretolada.

La plaça de bous tornarà a estar a punt per les festes majors de la població, que se celebren a finals de juliol, segons han conformat des de l’Entitat Municipal Descentralitzada.

 

Comentarios
Multimedia Diari