Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Un metge i un pacient de l'hospital de Jesús, positiu en coronavirus

S'han restringit les visites al centre sociosanitari i la residència

R. Regolf

Whatsapp
Foto: Joan Revillas/DT

Foto: Joan Revillas/DT

Un metge i un pacient de l'Hospital sociosanitari de la Santa Creu de Jesús, a Tortosa, han donat positiu en coronavirus. Segons ha explicat l'alcaldessa de la ciutat, Mertixell Roigé, "els dos es troben bé respecte de la malaltia" i, de moment, s'han ampliat les proves a les persones amb les quals han estat en contacte per poder descartar més contagis. Fins aquest dimecres, Roigé ha comunicat que s'han fet un total d'11 testos PCR als contactes més propers, tot i que "encara estem avaluant la xarxa de contactes dels dos pacients i durant els pròxims dies es realitzaran més testos al màxim nombre de treballadors i usuaris per tal de tenir la certesa que no hi ha més gent infectada".

Tot i que la setmana passada ja es va decidir restringir les visites tant a la residència com a l'hospital, amb el coneixement dels dos positius al centre sociosanitari s'ha tancat totalment qualsevol règim de visites. "Sabem que hi ha casos a la ciutat i a les Terres de l'Ebre, també el que està passant a poblacions properes, així que per evitar més riscos i evitar la propagació entre un col·lectiu vulnerable hem decidit adoptar aquesta mesura", ha detallat Roigé. 

Comentarios

Lea También