Una dona en estat crític en tenir un accident a la N-340 a l'Ametlla de Mar

La seva acompanyant va resultar ferida menys greu. El guardarrail va travessar el vehicle, passant pel mig dels dos ocupants

26 agosto 2020 07:56 | Actualizado a 26 agosto 2020 11:33
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Greu accident de trànsit l'ocorregut dimarts a la nit a la carretera N-340 al seu pas pel terme municipal de l'Ametlla de Mar. Una dona està crítica i una altra va resultar ferida menys greu.

Un turisme se sortí de la calçada i el guardarrail va travessar el vehicle, entre mig de les dues ocupants, que van resultar ferides.

L'accident va tenir lloc a tres quarts de deu de la nit en el punt quilomètric 1.114. Un turisme circulava sentit sud quan per causes desconegudes la conductora va perdre el control.

El vehicle va xocar contra la tanca protectora. El ferro del guardarrail va travessar tot el vehicle, dividint-lo en dues parts. Les dues ocupants van quedar una a cada costat del ferro.

Tres dotacions de bombers dels parcs de l'Ametlla de Mar, l'Hospitalet de l'Infant i Tortosa es van desplaçar al lloc per poder alliberar les dues ocupants, que estaven atrapades.

Les dues dones ferides van ser ateses per tres unitats del SEM. Una dona va resultà ferida en estat crític i una altra en estat menys greu. Les dues van ser evacuades a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona.

Al lloc van acudir també sis patrulles dels Mossos d'Esquadra per atendre l'accident i per desviat els vehicles ja que la carretera va romandre tallada fins a un quart de quatre de la matinada d'avui dimecres. Els vehicles es van desviar per l'autopista AP-7.

També hi va anar SUM Ametlla de Mar i Policia Local.

Comentarios
Multimedia Diari