Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Una nit amb més de 400 llamps al Baix Ebre i al Montsià

Una impressionant tempesta elèctrica va afectar les comarques del Baix Ebre i el Montsià entre el dijous a la nit i la matinada d´ahir, amb registres de precipitació de vora 20 litres per metre quadrat

M.Millan

Whatsapp
La tempesta elèctrica, captada des de la urbanització Eucaliptus del delta de l´Ebre.  Foto: Joan Revillas

La tempesta elèctrica, captada des de la urbanització Eucaliptus del delta de l´Ebre. Foto: Joan Revillas

Entre la nit de dijous i la matinada d’ahir divendres hi va haver una important tempesta elèctrica a les comarques del Baix Ebre i el Montsià. Segons les dades recollides pel Servei Meteorològic de Catalunya, al llarg d’unes dues hores van caure més de 430 llamps, amb especial incidència al Montsià. Amb tot, només una vintena van arribar a tocar terra. El nucli de la tempesta es va originar cap a Terol i va anar avançant, des del Matarranya i el massís del Port fins arribar al delta de l’Ebre i la costa. Segons les dades recollides, van caure fins a 20 litres per metre quadrat a Vinaròs, 19 a la Sénia, 15 a Alcanar i 13 als Valentins (al terme d’Ulldecona).

La tempesta elèctrica va deixar unes estampes molt espectaculars, en punts com els Eucaliptus, Deltebre, Ulldecona o Tortosa, recollides per molts aficionats a la fotografia.

Avui es preveu que tornin les tempestes al territori. Així, el Servei Meteorològic de Catalunya ha emès un avís per possibilitat de pluges intenses, especialment a la tarda, amb registres que de forma puntual podrien superar els 20 litres en 30 minuts.

Temas

  • EBRE

Comentarios

Lea También