Volen robar en una casa i fugen en ser vistos per veïns a Móra d'Ebre

Un d’ells, en el moment de ser detingut, portava un tornavís a la màniga i una mena de radiografia a la roba interior

19 mayo 2020 11:34 | Actualizado a 24 mayo 2020 15:43
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La col·laboració ciutadana va ser clau perquè els Mossos d’Esquadra poguessin detenir dos veïns de Móra d’Ebre com a sospitosos d’un intent de robatori el dimecres passat en un immoble de la localitat. A les deu del matí, els veïns van veure dos joves que forçaven la porta fent palanca. Però en veure que havien estat detectats, els lladres van fugir.

Els veïns van trucar al telèfon 112 i van passar la descripció dels sospitosos. Mossos i vigilants municipals van muntar un dispositiu per intentar localitzar-los. Finalment, en una zona propera al castell, van veure dos joves que coincidien amb les característiques facilitades pels testimonis. Els dos, en veure la presència policial, van intentar fugir. Els agents en van poder enxampar un. Es tracta d’un ciutadà espanyol de 29 anys. Té una desena d’antecedents policials, la majoria per delictes contra el patrimoni. Portava un tornavís en una de les mànigues de la jaqueta i dins la roba interior una mena de plàstic –tipus radiografia.

Els Mossos, per anteriors ocasions, sabien amb qui sol anar el detingut. Per això van detenir el còmplice a tres quarts de deu de la nit a la travessera de Bonaire. És un marroquí de 20 anys.
 

Comentarios
Multimedia Diari