Xavier Pallarés: “No podem seguir assumint més morts a l’N-340”

El delegat del Govern lamenta la mort d’una altra persona aquesta matinada a l’N-340 al terme d’Alcanar, després del segon accident en poques hores

07 agosto 2018 09:55 | Actualizado a 07 agosto 2018 10:06
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Aquest matí, a les 06.37h, s’ha produït un xoc frontal entre un camió i una furgoneta al punt quilòmetric 1.065-1.067 de l’N-340 al terme municipal d’Alcanar, que ha provocat la mort del conductor del cotxe.

https://www.diaridetarragona.com/ebre/Muere-el-conductor-de-una-furgoneta-en-la-N-340-tras-chocar-contra-un-camion-en-Alcanar-20180807-0008.html

Aquest és el segon accident a l’N-340 que es produeix en poques hores al terme municipal d’Alcanar, després que ahir un camió va bolcar a les Cases d’Alcanar i va resultar ferit el conductor.

Davant aquests fets, el delegat del Govern a les Terres de l’Ebre lamenta profundament que s’hagi produït la mort d’una altra persona al tram ebrenc de l’N-340, “no podem seguir assumint més morts, ni ferits, a l’N-340 i exigim a l’Estat espanyol que compleixi els acords amb la Generalitat i implementi d’una vegada per totes el desviament de vehicles per l’AP-7, amb bonificacions per als camions i la gratuïtat per a la ciutadania ebrenca”.

Al mateix temps, el delegat del Govern demana “prudència als conductors ja que en aquest període estival el trànsit augmenta considerablement a l’N-340, i també d’altres vies del territori, per tant, hem d’anar amb molt de compte per evitar lamentar fets irreversibles”

El Govern català, a través del Servei Català de Trànsit, ha establert les restriccions i, a través del Departament de Territori i Sostenibilitat, ha instal·lat la senyalització vertical que informa de la restricció de vehicles pesants a les dues vies. Ara només queden pendents les gestions del Govern central.

L’objectiu d’aquestes restriccions és contribuir a descongestionar i reduir la sinistralitat en aquestes carreteres i millorar la mobilitat, si més no, fins que les característiques de les infraestructures assoleixin una major seguretat i fluïdesa viària. Els desviaments es faran cap a l’AP-7, atès que constitueixen una alternativa de més capacitat i millor traçat. La implantació d’aquestes mesures permetrà desviar entre 3.800 i 4.000 camions diaris de la N-340 cap a l’AP-7, la qual cosa millorarà la seguretat i la fluïdesa en la carretera.

 

Comentarios
Multimedia Diari