A punt les 31 Jornades Gastronòmiques del Polp i l’Arròs a Sant Carles de la Ràpita

Una desena de restaurants rapitencs oferiran menús que combinen els dos productes de proximitat i temporada

| Actualizado a 17 septiembre 2021 09:18
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El polp i l’arròs són dos elements clau de la reconeguda cuina marinera rapitenca. A partir d’avui i fins al 3 d’octubre, els restaurants locals posen aquests productes en primer pla, coincidint també amb la temporada de sega de l’arròs al delta de l’Ebre. Així, el que és ja la 31 edició de les Jornades Gastronòmiques del Polp i l’Arròs, se celebra enguany novament amb restriccions i atenent a les normes sanitàries que implica la pandèmia de la Covid-19.
«Les Jornades Gastronòmiques del Pop i l’Arròs de la Ràpita són una oportunitat única per assaborir els menús que els restaurants locals han preparat amb els millors productes del Delta», remarca l’Ajuntament del municipi. Una desena de restaurants són els que oferiran menús en unes jornades gastronòmiques consolidades a la població, que permeten donar a conèixer la qualitat de la cuina rapitenca.
L’alcalde del municipi, Josep Caparrós, destaca que «són unes jornades que fa més de tres dècades que es porten a terme i que consoliden la Ràpita com la capital gastronòmica del sud de Catalunya, a partir de productes de proximitat que ens identifiquen, com és l’arròs en plena sega».
Els menús, en què el polp i l’arròs seran els elements protagonistes de les jornades, oscil·len entre els 30 i 45  euros. Els restaurants que hi participen són Albert Guzmán, Can Batiste, Can Vicent, Casa Ramon Marinés, Freddy Caliu Familiar, Juanito Platja, Arrosseria Llansola 1921, Cal Manú, Miami Can Pons i Txapo&Noves Algues, segons han detallat des del Consistori. 

Comentarios
Multimedia Diari