Whatsapp Diari de Tarragona
Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Secciones
Canales
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Acord de Junts i PSC a l’Ajuntament de Riba-roja d’Ebre

Antonio Suárez repetirà com a alcalde els tres primers anys de mandat, i l’últim l’assumirà el regidor electe socialista Miquel Cervelló

06 junio 2023 17:27 | Actualizado a 06 junio 2023 23:30
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Les candidatures de Més Riba-roja d’Ebre-CM (Junts) i Progrés per Riba-roja-PM (PSC) han arribat a un acord de govern al municipi del nord de la Ribera d’Ebre per al mandat 2023-2027.

Antonio Suárez tornarà a prendre possessió com a alcalde i ocuparà el càrrec els tres primers anys del mandat, mentre que el regidor electe socialista Miquel Cervelló serà alcalde l’últim any.

Suárez va guanyar novament les eleccions al municipi com a candidat de Junts però va perdre la majoria absoluta del passat mandat (quan va concórrer com a independent). Ha passat de 6 a 4 regidors, els mateixos que ha aconseguit Riba-roja Reviu (ERC), que ha entrat amb força al Consistori. El PSC, per la seva banda, ha obtingut un únic regidor (n’ha perdut dos respecte al passat mandat).

Segons explica Suárez al Diari, l’acord de govern estableix una sèrie d’eixos programàtics i organitzatius. Entre els programàtics, destaca «el centre de dia, la remodelació de la llar de jubilats i el carrer de la Palla».

Pel que fa als acords organitzatius, Cervelló començarà el mandat sent el primer tinent d’alcalde i es farà càrrec de les regidories de Salut, Medi Ambient i Esports, entre altres responsabilitats, per passar a assumir l’alcaldia en l’últim any. Segons explica al Diari, el seu objectiu és només «treballar pel poble» i considera que amb Suárez ja hi ha una base per anar per feina, «sense haver de començar de zero».

Comentarios
Multimedia Diari