Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Secciones
Canales
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Acord entre ERC i PSC per governar el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre

La presidència serà per a un republicà i els socialistes tindran dues vicepresidències

10 junio 2023 10:53 | Actualizado a 10 junio 2023 11:03
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Les executives comarcals de la Ribera d’Ebre d’Esquerra Republicana de Catalunya i del Partit dels Socialistes de Catalunya, aquest divendres a la tarda, han avalat la proposta d’acord pels propers quatre anys pel govern del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre. De moment encara no se sap qui serà el president, una decisió que s’espera que es prengui al llarg de la propera setmana.

L’acord recull un conjunt d’eixos programàtics que han de guiar l’acció de govern i l’entesa entre ambdues formacions polítiques. Així, en l’àmbit organitzatiu, la presidència del Consell Comarcal recaurà sobre ERC i el PSC comptarà amb dues vicepresidències (la primera i la quarta).

En Josep Maria Sáez president de la Federació comarcal de la Ribera d’Ebre d’Esquerra Republicana ha destacat que “amb aquest acord seguim construint un model de comarca: per millorar la qualitat de vida de la gent, per bastir un desenvolupament socioeconòmic, encarem els reptes per l’arribada dels Fons de Transició Nuclear i per un futur digne per la gent de la Ribera d’Ebre”.

Per Carlos Trinchan, portaveu del PSC a la Ribera d’Ebre, ha posat de relleu que “amb aquest acord, volem activar els punts de millora de la nostra comarca, aprofitant els Fons de Transició Nuclear i posant al centre de les nostres accions polítiques al teixit empresarial, entitats socials i les persones, pensant en construir una comarca on la nostra gent vulgui emprendre el seu projecte de vida”.

Comentarios
Multimedia Diari