Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Amposta controlarà els efectes de l’onada de calor a la gent gran

La mesura està destinada a minimitzar els riscos d’aquestes persones més vulnerables i ajudar a prevenir possibles problemes

| Actualizado a 21 julio 2022 12:16
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Amb l’objectiu de minimitzar els efectes de l’onada de calor dels últims dies, des de l’àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament d’Amposta s’han activat algunes mesures de seguiment i acompanyament dirigides a les persones majors de vuitanta anys. La regidora de Serveis Socials i Salut, Susanna Sancho, explicava que “el propòsit del seguiment és confirmar que aquestes persones més vulnerables disposen de mitjans per mantenir una bona temperatura als domicilis, alhora que oferir-los consells sobre la hidratació i l’alimentació seguint les recomanacions del departament d’Interior”.

Pel que fa a les mesures, per una banda, s’ha intensificat el seguiment de les persones que ja disposen dels serveis d’atenció domiciliària per comprovar les condicions climàtiques de casa seva, així com s’ha ampliat el servei d’àpats a domicili. En la mateixa línia, també s’han augmentat les trucades a les persones majors de vuitanta anys que viuen soles, un acompanyament que es realitza conjuntament amb el projecte “Bon dia, com estem?”.

En paral·lel, s’ha ampliat l’horari del Casal Cívic Ruiz Salgado a caps de setmana i festius, per tal d’oferir un espai amb climatització i hidratació a totes aquelles persones que no en disposen al seu domicili. Per facilitar-ne l’accés, a partir del 25 de juliol entrarà en funcionament una nova parada d’autobús just al davant del Casal de la gent gran.

Comentarios
Multimedia Diari